Bosansko-hrvatsko-srpski jezik العربية af-Soomaali Svenska

Våra fördelar A-Ö

/Vad vi anser oss vara bra på

Auktoriserade
HadiCare AB är godkända av IVO (tidigare Socialstyrelsen).

Bindningstid
Om du mot förmodan inte skulle trivas hos oss skall det vara möjligt att byta assistansalternativ. Vi tillämpar en uppsägningstid om tre månader.

Dokumentation
Vi dokumenterar alla viktiga händelser rörande brukaren i ett journalsystem.

Garanti
Vi på HadiCare AB har en informell garanti till alla våra kunder och medarbetare: Att vi alltid skall göra vårt absolut bästa för dig i vårt arbete med din assistans.

Hembesök
HadiCare AB:s verksamhet sträcker sig runt hela Sverige och vi sätter ett stort värde i den personliga kontakten med våra klienter och medarbetare. Vi alltid att kunna träffa dig personligen vare sig du bor i Sollefteå eller i Smygehuk.

Kompetenta
Vår personal är utbildad och erfaren inom många olika områden. Vi har också en mångkulturell erfarenhet och en social kompetens där vi kan möta dig på dina egna villkor och tillvarata dig.

Lokala
HadiCare AB har verksamhet över hela Sverige och vi lägger ner stor energi på att alltid vara tillgängliga och nära våra kunder. Trots att vårt huvudkontor ligger i Malmö är vi alltid i din närhet oavsett om du bor i Boden eller i Brösarp, och du som vår klient är alltid garanterad ett personligt bemötande.

Mångfald
Vi uppmuntrar och sätter stort värde på den mångfald som finns både innanför och utanför vårt kontors väggar. Detta är ett sätt att också värdesätta och locka fram all den kreativitet och innovationskraft som ligger förborgade hos var och en människa.

Roliga
Vi på HadiCare AB tar vårt jobb och vårt ansvar tillsammans med den finkänslighet som det kräver av oss på ett mycket stort allvar. Vi har dock alltid utrymme över för ett gott skratt, alltid med glimten i ögat och med en god portion värme gentemot varandra.

Språkkompetens
Bland våra medarbetare finns en bred språklig kompetens. Förutom engelska, tyska och lite danska talar vi också bosniska och kroatiska, arabiska samt spanska.

Tillgängliga
Du kan komma i direktkontakt med de flesta av våra anställda under kontorstid och därefter har vi ett journummer för akuta ärenden. Det går även att kontakta oss direkt via hemsidans chattfunktion.

Vana
Vi som arbetar på HadiCare AB har många års erfarenheter av assistans och vi har stött på det mesta inom assistansväg. Vi är utbildade socionomer, jurister och ekonomer med en mångkulturell erfarenhet och social kompetens.

Publicerad: 2013-05-01
Senast uppdaterad: 2013-06-17

Kontakta oss

Välkommen att tala med oss om personlig assistans.

Eller chatta med oss direkt.